top of page

Special Guest: Naomi VonaTijdens #fabriekmagnifique deelt zij haar expertise en zal zij workshops geven bij #atelierartesoffitta. Kijk bij workshops voor meer informatie.
Naomi Vona een italiaanse kunstenaar bij #atelierartesoffitta

Begin juli tijdens @fabriekmagnifique hebben wij met Atelier Artesoffitta een bijzondere samenwerking met de italiaanse kunstenares Naomi Vona.

Tijdens haar verblijf bij Atelier Artesoffitta zal Naomi haar passie en expertise delen door middel van boeiende workshops die geschikt zijn voor iedereen. Of je nu wilt experimenteren met nieuwe technieken of gewoon je creatieve vaardigheden wilt aanscherpen, deze workshops bieden een unieke kans om te leren van een meester in haar vak.


Er zijn 2 verschillende zomerworkshops waaraan je kan deelnemen:

From fashion ad to protest en Family album
Je gaat aan de slag en gebruikt pennen, papier, washi tape, stickers en markers om de gekozen afbeelding een nieuw leven te geven.


Laat je verleiden door deze heerlijke techniek met fantastische resultaten. Het is niet nodig dat je goed kan tekenen. En door het repeteren van de vormen is het zelfs meditatief.


Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een zomer vol creativiteit, inspiratie en kunstzinnige ontdekkingen bij Atelier ArteSoffitta.


Fijn weekend, groetjes Francesca en Pascha
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Laurence (Rosmalen)  

"Ik heb inmiddels 4 workshops gevolgd bij Arte Soffitta: tweemaal zeefdrukken en tweemaal nature print. Beide werkvormen zijn prima te doen voor beginners, maar geven ook voldoende uitdaging als je al wat meer ervaring hebt. 

Yvonne (Oss)

Zaterdag tijdens deze workshop kennis gemaakt met naturaprint. Het was goed georganiseerd, gezellig, een ontdekking en smaakt absoluut naar meer.

Wie? (...)

Schrijf jij voor ons een leuke review?

Dat vinden wij super leuk!!

groetjes Francesca en Pascha

bottom of page