top of page

Inspirerende workshop inkt maken van de natuur

Afgelopen vrijdag hebben wij een workshop gevolgd: Natuurlijke inkt van herfstvruchten.

Wij trakteren onszelf soms ook op ontzettende leuke workshops bij andere kunstenaars. Zo leren wij iedere keer weer bij en kunnen we deze nieuwe kennis gebruiken om te verwerken in onze workshops voor jullie. In deze workshop hebben we geleerd om inkt te maken van diverse natuurlijke materialen bv. tulpenblaadjes, avocadoschil, bietensap, rode ui, paardekastanje ect.


Het is natuurlijk en duurzaam, ook de bindmiddelen voor de inkt. De inkt kan gebruikt worden voor diverse druktechnieken o.a. zeefdruk en natureprint. Het is vooral veel experimenteren en uitproberen. Zodra wij onze eerste inktpotjes klaar hebben gaan we ze zeker gebruiken in onze workshops.Heb jij ook zo'n zin in een leuke workshop van ons, kijk dan even op onze website www.atelierartesoffitta.nl


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Laurence (Rosmalen)  

"Ik heb inmiddels 4 workshops gevolgd bij Arte Soffitta: tweemaal zeefdrukken en tweemaal nature print. Beide werkvormen zijn prima te doen voor beginners, maar geven ook voldoende uitdaging als je al wat meer ervaring hebt. 

Yvonne (Oss)

Zaterdag tijdens deze workshop kennis gemaakt met naturaprint. Het was goed georganiseerd, gezellig, een ontdekking en smaakt absoluut naar meer.

Wie? (...)

Schrijf jij voor ons een leuke review?

Dat vinden wij super leuk!!

groetjes Francesca en Pascha

bottom of page