top of page

Lang Leve de Seizoenen!


Bij Atelier ArteSoffitta vieren we de unieke sfeer van elk seizoen. Terwijl de winter zijn intrede doet en de feestdagen naderen, willen we je bedanken voor een geweldig creatief jaar. We hebben veel van elkaar geleerd en fantastische mensen ontmoet. Het was een mooi workshop jaar.


Gedroogde judaspenning, prachtige plant en In het voorjaar produceert de plant prachtige bloemen met een paarse of witte kleur. Later in het seizoen ontstaan de karakteristieke ronde schijven, die naarmate ze rijpen, veranderen in een zilverachtige of paarse tint. Deze schijven zijn de gedroogde vruchten van de plant en behouden hun aantrekkelijke uiterlijk, zelfs nadat de bloemen zijn vervaagd.
gedroogde judaspenning

Laten we samen blijven genieten van de veranderingen in de natuur om ons heen. Zodat wij ze kunnen gebruiken in onze diverse workshops. Ontdek onze aankomende workshops natureprint, zeefdrukken of papierscheppen, heerlijk voor een momentje voor je zelf of een fijn middagje met familie of vriendinnen. Omarm je creativiteit, leer, creëer en vier het nieuwe jaar met ons!


Fijne feestdagen en een bruisend nieuwjaar gewenst!


Jullie creativiteit heeft ons blijvend geïnspireerd. Bedankt voor de waardevolle ontmoetingen en deelname aan onze creatieve reis! Je kan ons altijd contacten voor een workshop op maat.

*TIP: het is erg leuk om een workshop cadeau te geven.


Lieve groetjes Francesca en Pascha 
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Laurence (Rosmalen)  

"Ik heb inmiddels 4 workshops gevolgd bij Arte Soffitta: tweemaal zeefdrukken en tweemaal nature print. Beide werkvormen zijn prima te doen voor beginners, maar geven ook voldoende uitdaging als je al wat meer ervaring hebt. 

Yvonne (Oss)

Zaterdag tijdens deze workshop kennis gemaakt met naturaprint. Het was goed georganiseerd, gezellig, een ontdekking en smaakt absoluut naar meer.

Wie? (...)

Schrijf jij voor ons een leuke review?

Dat vinden wij super leuk!!

groetjes Francesca en Pascha

bottom of page