top of page

Het Team

Francesca

In 2015 ben ik de galerie begonnen met het idee dat het ook een atelier zou zijn. Vele exposities verder bleef de drang om te creëren aanwezig. Het geven van workshops was ook een van de ideeën. Van huis uit ben ik grafisch ontwerper en altijd al geïnspireerd door de natuur. Ik ga me steeds meer interesseren in oude en nieuwe grafische technieken en het oneindig combineren en experimenteren daarvan. Het is heel fijn om deze druktechnieken en het experimenteren daarvan samen met Pascha te doen, wij stimuleren het creatieve proces bij elkaar. En hoe leuk is het om dit met jullie te delen d.m.v. workshops! 

Kunst blijft nog steeds een passie van mij en vind het nog steeds leuk om exposities te organiseren.

Pascha

Van jongs af aan ben ik gestimuleerd om creatief bezig te zijn en het was voor mij al vroeg duidelijk dat ik hiermee verder wilde. Na mijn opleiding aan de TeHaTex heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, later koos ik ervoor om terug te vallen op mijn creativiteit en heb ik jaren met veel plezier het vak Kunst gegeven op het Zwijsen college in Veghel. Naast mijn werk ben ik altijd blijven schilderen, vooral abstracte schilderijen maar ik laat de kijker vrij om zelf een invulling geven aan dat wat er te zien is… 

Een nieuwe uitdaging heb ik nu gevonden in o.a. Nature Printing, met veel enthousiasme geef ik met Francesca nu diverse cursussen.

bottom of page