top of page

Creatieve Cadeaubon


Nieuw toegevoegd in onze shop: Een Creatieve Cadeaubon. Nog speciaal voor moederdag hebben de bon toegevoegd. Bestel hem snel voor je moeder en ontvang voor haar een leuke "artesoffitta" werkschort die ze aan kan tijdens zo'n leuke workshop. Wil je meer info over de bon of de workshops stuur ons dan een mailtje.

Wij sturen de bon graag op of komen hem persoonlijk brengen (in Veghel e.o.)


64 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 ความคิดเห็น


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
21 ธ.ค. 2566

Het huren van lichtapparatuur kan een geweldige manier zijn om de sfeer van je feest te verbeteren. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

1. Bepaal je behoeften: Bedenk welke soorten lichteffecten je wilt hebben op je feest. Dit kan variëren van eenvoudige sfeerverlichting tot kleurrijke discoverlichting. Overweeg ook of je specifieke thema's hebt waarvoor je licht wilt huren.

2. Zoek een verhuurbedrijf: Zoek lokale verhuurbedrijven voor lichtapparatuur. Je kunt online zoeken of aanbevelingen vragen aan vrienden en familie. Controleer beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten om de betrouwbaarheid van het bedrijf te beoordelen.

3. Vraag om advies: Neem contact op met het verhuurbedrijf en bespreek je plannen en behoeften. Vraag om advies over welke lichtapparatuur het beste past…

ถูกใจ

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
17 ธ.ค. 2566

"Goede blogs: Een Diepgaande Verkenning van Kwalitatieve Content en Impact op het Digitale Landschap"


In het hedendaagse digitale tijdperk vormen blogs een essentieel onderdeel van de online informatieoverdracht. Deze vorm van contentcreatie heeft de kracht om kennis te delen, opinies te vormen en gemeenschappen te bouwen. Goede blogs onderscheiden zich door hun vermogen om lezers te informeren, te inspireren en te betrekken. In deze verkenning duiken we diep in de wereld van goede blogs, analyseren we de elementen die ze succesvol maken en onderzoeken we hun impact op het digitale landschap.


Om een goede blog te definiëren, moeten we eerst de fundamenten begrijpen. Een goede blog is niet alleen een reeks willekeurige woorden op een webpagina; het is een doordachte…


ถูกใจ

สมาชิกที่ไม่รู้จัก
25 พ.ย. 2566

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:


Online Zoekopdracht:


Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Alle dakdekkers op een rij. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk.

Vergelijkingswebsites:


Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen.

Vraag Aanbevelingen:


Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn.

Controleer Beoordelingen en Recensies:


Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker.

Vergunningen en Verzekeringen:


Controleer…


ถูกใจ

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

ถูกใจ

Looking for a little extra support for your current English studies?

Click English Academy for more information on extra tuition.

ถูกใจ
Laurence (Rosmalen)  

"Ik heb inmiddels 4 workshops gevolgd bij Arte Soffitta: tweemaal zeefdrukken en tweemaal nature print. Beide werkvormen zijn prima te doen voor beginners, maar geven ook voldoende uitdaging als je al wat meer ervaring hebt. 

Yvonne (Oss)

Zaterdag tijdens deze workshop kennis gemaakt met naturaprint. Het was goed georganiseerd, gezellig, een ontdekking en smaakt absoluut naar meer.

Wie? (...)

Schrijf jij voor ons een leuke review?

Dat vinden wij super leuk!!

groetjes Francesca en Pascha

bottom of page